Kaymakamı Kurtbeyoğlu'ndan Sökeli Şair Ve Yazarlara Ziyaret

Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu Söke Şair ve Yazarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Kaymakamı Kurtbeyoğlu'ndan Sökeli Şair Ve Yazarlara Ziyaret
İlçe Kaymakamı Kurtbeyoğlu’na ziyarette Emniyet Müdürü Aydın Düzalan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın eşlik etti. Sökeli şair ve yazarlar ile sanat dolu sohbet eden İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; Söke’nin kültür, sanat ve edebiyat dünyasında kayda değer bir yeri olmasına rağmen bu yönünün çok öne çıkmamış olmasının ciddi bir eksiklik olduğunu söyledi.



Edebiyat ve kitaplara olan ilgisini her fırsatta dile getiren Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Şair ve Yazarlar Derneği ile Söke’de yapılabilecek faaliyetler konusunda da fikir alış verişinde bulundu.

Şiir, roman ve edebiyatın diğer türleri başta olmak üzere, kitap ve okuma alışkanlıkları üzerine gerçekleşen keyifli sohbetin ardından İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; “Güzel ev sahipliği dolayısıyla, Söke Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Tülay Sarayköylü başka olmak üzere, dernek yönetimi ve hazır bulunan, eserlerini takdim etme nezaketi gösteren bütün şair ve yazarlara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Söke Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Tülay Sarayköylü; İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, beraberinde Emniyet Müdürü Aydın Düzalan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın’ın kendilerine gösterdiği yakınlık ve ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

Kaynak: İHA