Armada Jolly Joker Yaz Konserleri Başlıyor

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da en ünlü isimleri ağırlayacak olan Armada Jolly Joker Yaz Konserleri 11 Haziran 2016 Cumartesi günü Resul Dindar konseri ile başlayacak.

Armada Jolly Joker Yaz Konserleri Başlıyor
İlk solo albümü "Divane" ile satış listelerinde ilk 5’te yerini alan Resul Dindar, ikinci solo albümü "Dalgalan Karadeniz" ile de hala müzik listelerinde ilk sıralarda dinleyicisiyle buluşuyor. Sürpriz çalışmaları, dillerden düşmeyen eserleri, kendine özgü yorumu ve sahnesi ile Karadeniz’i baştan başa, bambaşka tınılar ve bazen tanıdık ezgilerle hissetmenizi sağlayacak olan Resul Dindar, Karadeniz’in hırçın dalgalarında yolculuğa çıkacak bir konser ile Armada Alışveriş Merkezi’nde vatandaşlarla buluşacak. Yaş sınırı olmayan konserler açık otoparkta gerçekleşecek olup saat: 21.30’da başlayacak.

ALIŞVERİŞLERE BİLET HEDİYE

Aynı zamanda Resul Dindar konseri için 4-11 Haziran 2016 tarihleri arasında, aynı gün içerisinde Armada Kart ile yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlere 1 kişilik konser bileti hediye edilecek. Armada AVM’nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yapan kişiler arasından seçilecek takipçilere 1 kişilik konser bileti kazanma fırsatı sunulacak. Armada Jolly Joker Yaz Konserleri 18 Haziran 2016 tarihinde Cem Adrian, 25 Haziran 2016 tarihinde Buray, 16 Temmuz 2016 tarihinde Ceylan Ertem, 23 Temmuz 2016 tarihinde Duman ve 30 Temmuz 2016 tarihinde Koray Avcı ile devam edecek.
Kaynak: İHA