Fotoğraflarını Paylaştıkları Yerleri Bu Kez Kendileri Gezdi

Muğla’da bir sosyal paylaşım sitesinde kurulan ‘’Dalyanseverler’’ isimli grup üyeleri arkadaşlıklarını sanal ortamdan gerçek hayata taşıyarak tekne turu yaptılar. Grup üyeleri sosyal medyada fotoğraflarını paylaştıkları turistik yerleri bu kez kendileri gezdi.

Fotoğraflarını Paylaştıkları Yerleri Bu Kez Kendileri Gezdi
Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinde, iki Dalyan aşığı Ersin Turan ve Rafet Tanış tarafından bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden 2015 yılında kurulan ‘’Dalyanseverler’’ isimli grubun üyeleri sosyal medya platformunda başlayan dostluklarını gerçek hayata taşıdı.

Grup üyeleri organize ettikleri tekne turu ile sosyal medya grubunda fotoğraflarını paylaştıkları turistik ve tarihi yerleri gezdi.

Grup üyeleri tarihi kaya mezarları, Dünyaca ünlü İztuzu ve Ekincik plajı ile Kızılca, Semihçe, Karaçay gibi gözde turistik koyların tadını çıkardı.

Bölgeyi tanıtmayı amaçladıklarını dile getiren grubun kurucularından Ersin Turan, paylaştıkları Dalyan ve çevresi fotoğrafları ile yerli ve yabancı turistleri bilgilendirdiklerini belirtti.

Turan; "Grub geçen yıl Rafet Tanış ile birlikte kurduk. Dalyan’ın eşsiz güzelliklerini paylaştığımız fotoğraflar ile tanıtmaya amaçlıyoruz. Grupta, Bin 500’e yakın üyemiz var. Sosyal medya üzerinde kurulan bir grup ile başlayan dostluklarımızı pekiştirerek, böyle güzel bir tekne turu ile fotoğraflarını paylaştığımız eşsiz güzellikleri bu sefer kendimiz gezdik. Denizhan 1, teknesi ile Dalyan kanalından çıktığımız gezide mağaraları, ardından Dünyaca ünlü iki plajı ve eşsiz güzellikteki koyları gezdik. Bu tarz etkinlikleri ileriki zamanlarda daha çok katılım ile yapmayı ve dostluklarımızı pekiştirmeye devam etmeyi düşünüyoruz’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA