Eniştelerini Bıçaklayan Kardeşler Adliyede

Samsun’da ablalarına şiddet uyguladığı iddiasıyla eniştelerini bıçakla yaraladıkları ileri sürelen 2 kardeş adliyeye sevk edildi.

Eniştelerini Bıçaklayan Kardeşler Adliyede
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan E.Ç.(50) karnından, sağ ve sol göğsünden ve çenesinden yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan E.Ç., ameliyata alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili B.A.(24) ve kardeşi B.A.’yı gözaltına aldı. Olay sırasında her iki kardeşin de bıçak kullandığı ileri sürüldü.

Kardeşlerin eniştelerini ablalarına şiddet uyguladığı iddiasıyla bıçakladıkları ileri sürüldü. Polisteki sorguları tamamlanan B.A. ve B.A., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
Kaynak: İHA