Eşi Ve Kayınpederini Öldürüp İntihar Etti
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir kişi kendisinden boşanmak isteyen eşini ve kayınpederini öldürdükten sonra başına dayadığı tabanca ile intihar etti.

KIZIN VE KAYINPEDERİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Silah seslerini duyan komşular hemen polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipleri 3 kişinin öldüğünü belirledi. Cinayetin yaşandığı sırada evde bulunmayan Bülent Anar’ın eşi, yaşanan olayı haber alır almaz olay yerine geldi. Burada gözyaşlarına boğulan kadın, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Ailenin komşuları ve polis arasında nedeni bilinmeyen kısa süreli bir gerginlik yaşandı.
SAVCILIK, DAMAT İÇİN 2 KEZ ÇAĞRI ÜZERİNE TEDBİR KARARI ALDI
Öte yandan Fatih Akbaş’a açılan boşanma davasının ardından sık sık eşini rahatsız ettiği gerekçesiyle savcılığın iki kez çağrı üzerine tedbir kararı aldığı bilgisine ulaşıldı. Yaşanan aile dehşetinin ardından olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı burada incelemelerde bulunduktan sonra, cesetler Darıca Farabi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
