Vali Demirtaş Açıklaması 'Birlikte Çalışacağız'

ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Vali Demirtaş Açıklaması 'Birlikte Çalışacağız'
ADSİAD’ın faaliyetlerini ve yayınlarını içeren dosyayı Vali Demirtaş’a takdim eden Sönmez, “Amacımız kentimizin her alanda ileriye taşınabilmesine destek sunmak. İş insanları olarak yaşadığımız kentin gelişimini son derece önemsiyoruz” dedi.

Tarımın tüm dünyada stratejik bir önem kazandığını ve Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamasına göre tarım sektörüne yılda iki kez ayrı ayrı teşvik verileceğini anımsatan Sönmez, “Çukurova, dünyanın en önemli 3 ovasından biri konumunda. Umarım Adana hak ettiği üretim noktasına ulaşır. Potansiyelimiz ve kaynaklarımız mevcut ancak bu potansiyeli doğru ve yerinde kullanırsak üretimi, yatırımı artırabiliriz. Böylece kent insanının da refah seviyesi yükselir” diye konuştu.

ADSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Gizer, Mustafa Öncül, Selahiddin Nas, Oktay Özbiçer, Bülent Yamaç, Kemal Doğansel ve Emir Değişmez’in de yer aldığı ziyarette konuşan Adana Valisi Mahmut Demirtaş ise kentteki tüm sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve iş insanlarıyla birlikte hareket edeceklerini, valilik olarak görüşleri önemseyeceklerini kaydetti.

ADSİAD’ın ziyaretinden mutluluk ve memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Demirtaş, “Adana için birlikte çalışacağız. İş insanları bizim için çok önemli. Hep birlikte halkımızın mutlu yaşaması için uğraş vereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA