Milletvekili Gazel Ve Başkan Fatih Çalışkan'dan YÖK Başkanı Saraç'a Ziyaret

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof Dr. Yekta Saraç’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Gazel Ve Başkan Fatih Çalışkan'dan YÖK Başkanı Saraç'a Ziyaret
Hisarcık Meslek Yüksekokulu’nun daha da geliştirilmesi ve yeni bölümler açılması için girişimlerini sürdüren Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ile birlikte YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Çalışkan, ”TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekilimiz İshak Gazel ile birlikte YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ı ziyaret ederek ilçemiz Meslek Yüksekokulumuza açılması gereken bölüm ve kadrolarla alakalı istişarede bulunarak destek istedik. Bunun akabinde kendisinden Yüksekokulumuzu ilçemize yakışır daha iyi bir konuma getirme sözünü de aldık. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a ve her zaman bizlerin yanında olan vekilimize şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA