CHP Milletvekili Pekşen'den İlginç Açıklamalar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nin sezona yetişmesi durumunda AK Parti’yi çiçeklerle kutlayacaklarını söyledi.

Trabzon’un Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesi Işıklar Mevkiinde meydana gelen heyelan olaylarıyla ilgili Milletvekili Pekşen, “Yarın Işıklar’da daha şiddetli bir yağmur yağması sonucu oluşabilecek olan bir yağmurda insanların can kaybı oluşursa emin olun bu şehirde hiç kimseyi koltuğunda oturtturmam. Buna herkes emin olsun” ifadelerini kullandı.
Akyazı Stadı’nın tamamlanarak önümüzdeki sezona yetişmesi durumunda AK Partilileri ellerine aldıkları çiçeklerle kutlayacaklarını kaydeden Milletvekili Pekşen, “Akyazı Stadı ne yazık ki yeni bir yalan süreci içerisinde oyalanmaya devam ediyor. Bu stadın bırakın bir iki aya yetişmesini sezona yetişirse biz Cumhuriyet Halk Partililer buradaki bütün örgüt olarak elimize çiçekleri alarak AK Partilileri kutlayacağız. Ama bu sezona yetişemezse bu AK Partilileri Trabzon’da sokağa çıkartmamak Trabzonlular’ın birinci görevidir” diye konuştu.
