Akbalık Güreşleri Organizasyon Komitesi Toplanıyor

Akyazı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 54. Akyazı Akbalık Ayşecik Yağlı Pehlivan güreşleri organizasyonun toplantısı yarın saat:11.00’de Kenan Sofuoğlu Aile parkında yapılacak.

Akbalık Güreşleri Organizasyon Komitesi Toplanıyor
Akyazı Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Akbalık Güreş Ağası İdris Caymaz’ın önderliğindeki organizasyon komitesi, Akyazı Kenan Sofuoğlu Aile Parkında toplanacak. 03 Haziran 2016 Cuma günü yapılacak olan toplantıya gecen yılın Kırkpınar baş pehlivanı Orhan Okulu, Osman Aynur, Recep Kara, Faruk Akkoyun, Süleyman Aykırı, Serhat Balcı, Abdullah Güngör, Serkan Serttürk, Mustafa Kemal Karaboga , Salih Erinç, Ömer Aslantaş, Sakarya’nın Baş pehlivanları, Ahmet Kavakçı, Murat Hikmet, Mahmut Kavakçı, Ümit Balta, Mustafa Başdemir ve diger illerden misafirler olarak gelen birbirinden değerli bir çok pehlivan, ayrıca Akbalık yağ güreşlerinin başlamasına vesile olan ve en büyük emeğe sahip Unutulmaz başpehlivanlarımız Zülküf Karabulut ve Ordulu Mustafa’nın aileleri de katılacak.

Kırkpınar Baş Cazgırı Şükrü Kayabaş ve Erkan Kocasakal ile birlikte Kırkpınar Davul-Zurna ekibi de Cuma günü ilçeye gelecek ve Akyazı Çarşı içinde Kaymakam Ballı, Başkan Akcan, Güreş ağası, Cazgırlar ve Pehlivanlarla birlikte yürüyüş yaparak halk ile buluşacak.
Kaynak: İHA