Berkay'dan yaza özel 'Uygun Adım'

Şarkıcı Berkay, geçtiğimiz aylarda çıkardığı konsept albümü ’AraBest’ten sonra yaza özel ’Uygun Adım’ adlı single’ı hazırladı.

Berkay'dan yaza özel 'Uygun Adım'
Berkay'dan yaza özel 'Uygun Adım'
Geçtiğimiz aylarda çıkardığı konsept albümü 'AraBest'i hayranlarının beğenisine sunan Şarkıcı Berkay, yaza özel hazırladığı şarkısı 'Uygun Adım'ı piyasaya çıkardı. Sözü ve müziği Murat Dalkılıç düzenlemesi Volga Tamöz imzalı 'Uygun Adım' ile sevenlerine sürpriz yapan Berkay ‘ın fotoğraflarını ve klibini Nihat Odabaşı'nın çektiği açıklandı. Avrupa Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak olan 'Uygun Adım', Berkay ‘ın 4 ‘ncü albümünden sonra çıkardığı 3 ‘üncü single'ı olacak.

Berkay, Ramazan ayı boyunca önce Fransa'nın Nice şehrinde ardından Amerika ‘da Las Vegas'ta tatil yapacağını Las Vegas tatilinin ardından yeni albümünün stüdyo kayıtları için Los Angeles'a geçeceğini açıkladı.

Tatil ve stüdyo çalışmaları ardından konserlerine kaldığı yerden devam edecek Berkay, her hafta İstanbul, Çeşme ve Bodrum'da sahne alacağını bildirdi. Ayrıca Berkay'ın 11 Ağustos Perşembe günü ise İstanbul Cemiz Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde ilk defa sahne alacağı da belirtildi.
Kaynak: İHA