Kazada Ölen Genç Öğretmenin Öğrencileri İle Duygulandıran Paylaşımı
Ağrı’nın Patnos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden iki öğretmenden Tokatlı Ahmet Yunus Emre Erdoğan’ın öğrencileri ile seslendirdiği ‘Hoş geldin’ parçası izleyenleri duygulandırdı.

“Şimdi geç de olsa hayallerimi gerçekleştirmek için gecemi gündüzüme katarak imkansızlıkları, olmazları kafamdan silerek uykusuz kalıyor çalışıyorum. Allah şahidim çocukları ve mesleğimi çok seviyorum. Aşk varsa, sevgi varsa her şey mümkün. Biliyorum çetrefilli bir yol fakat ben yıllar önce o tecrübeyi edindim. Bir yerlere kolay gelinmiyor. Çektiğim cefanın karşılığını da 3 kardeş aynı anda atanarak aldık. Şimdi engelleri yıkma vakti. Haydi Bismillah.”
Ahmet Yunus Emre Erdoğan’ın cenazesi Tokat’ın Reşadiye ilçesinde, Berat Çivi’nin cenazesi ise Trabzon’da toprağa verilecek.
