AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can, 'Bu partinin sahibi, önce millet sonra Recep Tayyip Erdoğan'dır.'

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti'nin sahibinin, önce millet sonra Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda AK Parti Kırıkkale Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, yaptığı konuşmada, Kırıkkale'nin 3 milletvekili olarak güzel bir uyum ve aheng içerisinde çalıştıklarını ve Kırıkkale'ye hizmet ettiklerini söyledi.

'Bu partinin sahibi, önce millet sonra Recep Tayyip Erdoğan'dır.' diyen Milletvekili Can, şöyle konuştu:

'Türkiye'yi 1 Kasım'a yani seçime götüren irade, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iradesidir. Onu öngörmüştür. Siyasette liderler kolay yetişmiyor. Bütün bunlar çerçevesinde Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın uyumu devam etti ve sonra Türkiye bu kaostan kurtuldu. 22 Mayısta da büyük bir kongremiz olacak. İnşallah Kırıkkale olarak hep birlikte kongreye gideceğiz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, hocamıza, her zaman saygı duyacağız. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Bu makamlar hiç kimseye baki değil. Önemli olan kubbede hoş sada bırakabilmek.'

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ise, hükümetin kararlılıkla söküp atmaya çalıştığı terörün ülkenin değişmez gündem konularından biri olduğuna dikkati çekti.

PKK terör örgütüne açıktan destek vermekten çekinmeyen HDP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için yapılan görüşmelerde yaşanan gelişmelerin yine ülkede yoğun bir gündem konusu olduğunu dile getiren Akçay, şunları kaydetti:

'Yaşanan bütün gelişmelere rağmen hükümetimizin değerli temsilcileri, dik duruşlarından asla taviz vermemiştir. Karar, Anaya Komisyonundan geçirilerek TBMM Genel Kurulu'na gönderilmiştir. AK Parti Hümüketinin kararlı politikalarıyla Türkiye'nin topraklarına ve vatandaşlarına yönelik yapılan saldırılar karşılıksız bırakılmamıştır. Paralel yapı ile mücadele aynı şekilde kararlılıkla devam etmektedir. Savaş mağduru mülteciler konusunda atılan adımlar bütün dünyanın malumudur. 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlara verilen vaatlerin yerine getirilmesi için partimiz, yoğun mesai harcamış ve vaatlerin büyük çoğunluğu yerine getirilmiştir.'

Toplantıya, AK Parti Kırıkkale Milletvekilli Mehmet Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA