Ugetam'dan Hem Ziyaret Hem Eğitim

Uluslararası Gaz Eğitim Teknoloji ve Araştırma Merkezi (Ugetam.9 Genel Müdürü Serkan Keleşer ve Ugetam Stratejik Planlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Hüseyin Bulundu, önce Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora’yı yerinde ziyaret etti, daha sonra Erciyes Üniversitesi’nde eğitim verdi.

Ugetam'dan Hem Ziyaret Hem Eğitim
Türkiye’nin ve Avrupa’nın en kapsamlı eğitim ve belgelendirme firması olan Ugetam, Kayserigaz’ın Erciyes Üniversitesi öğrencileri için organize ettiği eğitim programı için Kayseri’ye geldi. Ugetam Genel Müdürü Serkan Keleşer ve Ugetam Stratejik Planlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Hüseyin Bulundu, Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora’yı yerinde ziyaret etti. Ugetam Yöneticileri Keleşer ve Bulundu, Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ile enerji sektörü hakkında istişarede bulundu.

Ugetam Genel Müdürü Serkan Keleşer ve Ugetam Stratejik Planlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Hüseyin Bulundu, gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, Kayserigaz Proje Müdürü, İç Tesisat Sorumlusu ve Kurumsal İletişim Sorumlusu ile beraber Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda üniversite öğrencileri için planlanan ‘MYK Kapsamında Belgelendirme’ eğitimini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen eğitim programında Ugetam Genel Müdürü Serkan Keleşer, Ugetam’ın genel bir değerlendirmesini yaptıktan sonra, uluslararası alanda gerçekleştirilen eğitim, belgelendirme, deney, kalibrasyon, muayene, teknolojik hizmetler ve yenilebilir enerji kapsamındaki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ve öğretim görevlilerinin merak ettiği konular Ugetam Genel Müdürü Serkan Keleşer ve Kayserigaz Proje Müdürü Murat Akdağ tarafından açıklığa kavuşturularak, mesleki belgelendirme konusunun günümüz sektöründe ki önemi katılımcılara aktarıldı. Konferansın ardından Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nafiz Kahraman Ugetam yetkililerine teşekkür belgeleri takdim etti. Gerçekleştirilen eğitimlerin öğrencileri için çok faydalı ve önemli olduğunu belirten Prof. Dr. Nafiz Kahraman, Kayserigaz’a ve Ugetam’a gerçekleştirilen eğitim programı için teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA