'5. Erzurum Kariyer Ve İstihdam Fuarı'

'5. Erzurum Kariyer ve İstihdam Fuarı' 1213 Mayıs'ta düzenlenecek

Erzurum'da bu yıl 5.'si düzenlenecek olan Kariyer ve İstihdam Fuarı 12-13 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bu yıl 5.'si düzenlenecek fuarın Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Erzurum Ticaret Borsası ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirileceği bildirildi.

'Bu Fuarda İş Var' sloganıyla düzenlenecek etkinliğin 12-13 Mayıs'ta yapılacağı belirtilen açıklamada, şunlara yer verildi:

'Düzenlenecek etkinliğe sektörün seçkin firmaları katılacaktır. Etkinlikte kuruluşlarımıza kendilerini ve çalıştıkları sektörleri tanıtma olanağı vermek, gelecekte kuruluşların insan kaynaklarına katılacak mezun adayların hedeflerini belirlemede katkıda bulunmak, mezun ve mezun olacak öğrencilere iş görüşmesi olanakları sağlamak, ara sınıflardaki öğrencilere staj olanakları sağlamak ve çalışma politikaları hakkında öğrencilerin bilgi edinmelerini sağlamak amaçlanmıştır. Girişimcilik seminerleri kapsamında ise girişimcilik eğitimi alan adaylara KOSGEB kredi garanti finansal destek kurum ve kuruluşları tarafından iş kurmaları konularında bilgilendirme yapılacaktır. Havuzbaşı Kent Meydanı'nda düzenlenecek fuarımıza öğrencilerimiz, iş arayanlarımız, iş verenlerimiz başta olmak üzere tüm halkımız davetlidir.'
Kaynak: AA