Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Destek

Hatay'ın Hassa ilçesindeki lise öğrencileri, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla içerisinde havlu, tıraş köpüğü ve çorap gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra mektup ve duaların bulunduğu yardım paketleri hazırladı.

Hatay'ın Hassa ilçesindeki öğrenciler, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine manevi destekte bulunmak için yardım kampanyası başlattı.

Hassa Anadolu Lisesi öğrencileri, başlattıkları kampanya kapsamında, içerisinde havlu, tıraş köpüğü ve çorap gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra mektupların bulunduğu paketleri, güvenlik güçlerine teslim edilmesi için hazırladı.

Okul müdürü Cafer Yılmaz, yaptığı açıklamada, öğrencilerinin ülkede son dönemde yaşanan terör olaylarından çok etkilendiğini belirtti.

Güvenlik güçlerine gerekli yardımların devlet tarafından fazlasıyla yapıldığını, öğrencilerinin de manevi anlamda onların yanında olduğunu göstermek için kampanya başlattığını anlatan Yılmaz, zorlu koşullarda görev yapan tüm asker ve polislere Allah'tan güç ve kuvvet diledi.

Öğrencilerden Baki Andız ise hazırladıkları bazı ihtiyaç malzemeleri arasına, güvenlik güçlerine manevi destek olacaklarına inandıkları dua ve mektup da koyduklarını söyledi.

Andız, toplanan yardımların kargoyla Mardin İl Jandarma Komutanlığına göndereceklerini kaydetti.
Kaynak: AA