Abana Kaymakamı Karaaslan'a Ziyaret

Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Abana Kaymakamı İsa Karaaslan'ı ziyaret etti.

Kaymakam Karaaslan, makamında gerçekleşen ziyarette, Tuğamiral Doğan'ın Abana ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçede, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'yi de ağırlamaktan onur duyduklarını belirten Karaaslan, 'Deniz Kuvvetleri Komutanlığımızın, Karadeniz'de icra ettiği Deniz Yıldızı-16 tatbikatı kapsamındaki ziyaretleri çerçevesinde Abana'ya gelmesi bizleri son derece mutlu etti. Abana'nın doğal güzelliklerini yerinde gezip, bizzat kendilerine aktarma fırsatı bulduk. Dolayısıyla aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin temsilcisi konumunda olan komutanlarımızla bir arada olmak, bizleri onurlandırdı.' diye konuştu.

Karaaslan, İnebolu limanında ziyarete açılan askeri gemilere halkın ilgisinin yoğun olmasının da memnuniyet verici olduğunu vurguladı.

Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Doğan da ziyaretler çerçevesinde gösterilen yakın ilgiden dolayı Kaymakam Karaaslan'a teşekkürlerini sundu.

Ziyaretin ardından kaymakamlığın anı defterini imzalayan Tuğamiral Doğan'a, Kaymakam Karaaslan tarafından ahşap sandık hediye edildi.

Kaynak: AA