Beyşehir'de Öğrencilerin Fotoğrafları Sergilendi
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, ortaokul öğrencilerine yönelik açılan fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve mansiyon alan eserleri sergilendi.

Vuslat Parkı’ndaki dernek ofisi bahçesinde düzenlenen serginin açılışına katılan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük yaptığı konuşmada, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği’nin çabalarını gönülden desteklediğini belirterek, gerçekleştirdiği bu tür sosyal faaliyet ve etkinliklerle ilçe adına önemli çalışmalar sergilediğini söyledi.
Başıbüyük, gençliğe sahip çıkma, sporun yaşatılması ve geliştirilmesi ile Beyşehir’in güzelliklerinin tanıtılması adına çok ciddi faaliyetler yürüten dernek yönetimi ve üyelerini kutladığını kaydetti.
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken, ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.
Davetliler ardından sergiyi gezerek başarı gösteren öğrencilerden fotoğraf çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Programa, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, kurum amirleri, vatandaşlar, STK temsilcileri, öğrenciler ve velileri katıldı.
Fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimler şöyle açıklandı:
Simay Şanlı (Gazi Ortaokulu), Halimi Kuyucu (Huğlu Ortaokulu), Nehir Çakır (TOKİ Ortaokulu), Hatice Serra Kocagüzel (Huğlu Ortaokulu)
