Parkinson Hastalığıyla İlgili Çalışmalara Devam
Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı tarafından düzenlenen “Abant Parkinson ve Hareket Hastalıkları Sempozyumu” Bolu Gazella Otel’de gerçekleştirildi.

Parkinson hastalığıyla ilgili bilimsel tartışmaların yapıldığı toplantıda; İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Hareket Hastalıkları öğretim üyelerinden Prof. Dr. Haşmet Hanağası ve Doç. Dr. Başar Bilgiç ile Üniversitemiz Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yıldız Değirmenci gerçekleştirdikleri sunumlarıyla Parkinson hastalığını ayrıntılarıyla masaya yatırdılar.
Parkinson hastalığının nedenleri, hastalığa klinik yaklaşım, klasik ve güncel tüm tedavi seçenekleri ile ilgili önemli bilgilerin paylaşıldığı “Abant Parkinson ve Hareket Hastalıkları Sempozyumu” programda emeği geçenlere teşekkür belgelerinin takdimi ve gerçekleştirilen sosyal programın ardından sona erdi.
