Hasta Yataklarında Bayramı Kutladılar

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisinde tedavi gören hastalara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi çeşitli oyuncak ve hediyeler verildi Hastane Yöneticisi Erkut:'Hastanemizde tedavi gören çocuklarımız 23 Nisan bayramına katılamıyor, biz de onları yalnız bırakmamak için 23 Nisan bayramını hastanede kutlama kararı aldık'.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılamayacak çocukların bayramını çeşitli hediyeler ve oyuncaklarla kutladı.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören çocuk hastalar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hastane yönetiminin kendileri için hazırladığı sürpriz hediyelerle sevindi.

Erzurum Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan ve Hastane Yöneticisi Bilgehan Erkut, çocukları odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve bayramlarını kutlayarak oyuncak ile boyama kitabı hediye etti.

Erkut, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanede tedavi gören çocukların moral seviyesini yüksek tutmak, hastalıklarını bir nebze unutturmak için 23 Nisan dolayısıyla böylesi bir etkinlik düzenlemek istediklerini belirtti. Erkut, 'Hastalığı nedeniyle 23 Nisan Bayramı'nı hastanede geçirecek çocuklara çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak olduk. Hastanemizde tedavi gören çocuklarımız 23 Nisan Bayramı'na katılamıyordu biz de onları yalnız bırakmamak için hastanede kutlama kararı aldık.' dedi.

Kaynak: AA