Sandıklı'da Polis Haftası Etkinlikleri

Sandıklı ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit polis aileleri ve gazilere yemek verildi

Sandıklı ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit polis aileleri ve gazilere yemek verildi.

Hüdai Kaplıcalarındaki bir termal otelde Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen yemekte İlçe Emniyet Müdürü Hakan Gezergün, Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını söyledi.

Canlarını ve kanlarını hiç tereddüt etmeden veren şehitleri rahmetle andığını belirten Gezergün, 'Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Şehit ve gazi polislerimizin aileleri olarak sizlerde bizim için değerli birer emanetsiniz.' dedi.

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan da polis teşkilatının, kamu düzeninin korunmasının yanında vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması gibi devletin asli görevlerini layıkıyla yerine getirdiğini kaydetti.

Topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla beraber en iyi şekilde devam ettiren emniyet teşkilatının bundan sonrada bu görevini başarıyla yerine getireceğine içtenlikle inandığını ifade eden Gezergün, 'Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması, kısaca bütün vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün kesintisiz devamlı görev yapan fedakar polisimizin, 10 Nisan Polis Gününü kutluyorum.' diye konuştu.

Konuşmaların ardından ilçede görev yapan ve emekliliği yaklaşmış polis memurlarına hediyelerin verilmesiyle program sona erdi.
Kaynak: AA