Özgecan Aslan'ın amcası Beyaz Haber'e konuştu

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken cezaevindeki silahlı saldırıda öldürüldü. Özgecan'ın amcası Yaşasın Aslan, cezaevine silahın nasıl girdiği yönündeki soruyu "Engellenemeyecek ilahi güç" diyerek cevapladı.

Özgecan Aslan'ın amcası Beyaz Haber'e konuştu
Özgecan Aslan'ın amcası Beyaz Haber'e konuştu
Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı öldürdükleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken cezaevinde saldırıya uğradı. Özgecan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan olay ardından Özgecan Aslan'ın amcası Yaşasın Aslan, Beyaz Haber'e konuştu.

'ÜZÜLMELERİNİ İSTERDİM'
Beyaz Ana Haber'e telefon bağlantısıyla katılan amca Aslan, 'Hislerim çok kötü değil çünkü söylenecek çok şey yok.Eğer bize yaşatılanlar bir kader ise şu anda bir başka kader tecelli ediyor. Ama böyle olmamalıydı, fikrim bu. Bu kadar ucuz ölüm olmamalıydı. Bizlerin yaşadıklarını anlamalarını isterdim. Üzülmelerini isterdim. Onun gibi caniliğe sahip olan ruhların izlemsini isterdim. Daha sora ilahi adaletin tecelli olmasını dilerdim. Şu an Allah'ın onlara ızdırap vermiş olabileceğini düşünmek beni mutlu ediyor' dedi.

'ENGELLENEMEYECEK İLAHİ GÜÇ'
Özgecan'ın babasının da ilahi adaletin tecelli ettiği yönünde yorumda bulunduğunu ekleyen amca Aslan, 'Benimle bile konuşmak istemediklerini söylediler. Onlar her gün bu acıyı yaşıyorlar. Daha fazla bunun üzerine yorum yapılamıyor. ' şeklinde konuştu. Amca Aslan, cezaevine silahın nasıl girdiği yönündeki soruya ise şu şekilde cevap verdi: Bu kadar iyi korunan bir hapishanede bu yaşanıyorsa bunun tam adının kimse tarafındana engellenemeyecek bir ilahi güçtür diye düşünüyorum.