Başkan Böcek, Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Yaşlılar Haftası’nda, yaşlılar onuruna yemek verdi.

Başkan Böcek, Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
18-24 Mart günleri kutlanan Yaşlılar Haftası’nda Konyaaltı Belediyesi, yaşlılar onuruna yemek düzenledi.

Belediyeye ait otobüslerle Mehmet Zeki Balcı Turizm Eğitim Merkezi’ne getirilen huzurevi sakinleri Belediye görevlileri tarafından kapıda karşılandı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaşlılar onuruna verilen yemekte huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı. Başkan Muhittin Böcek, Fethi Bayçın, Asmalı Konak, Halil Akyüz, Yaşam Pınarı, Gülen Kalpler, Hayat Ağacı ve Özel Antalya Huzurevi sakini 200 kişiyle tek tek ilgilendi.

Yaşlılarla sohbet eden Başkan Böcek, “Ne mutlu ki millet olarak, yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı erdem sayan bir geleneğin mensubuyuz. Bu geleneğin, bu kültürün, bu anlayışın sürdürülmesi, hem aile bağlarımızın, hem toplumsal dokumuzun, hem de geleceğimizin muhafazası bakımından hayati bir önem taşımaktadır. Unutmayalım ki, yaşlı insanlarımız, milletimizin hafızası, tecrübe kaynağıdır. Geçmiş yılların birikimi ve tecrübesiyle bizlere yol gösteren, sonsuz sevgi ve sabırla bizleri yetiştiren yaşlılarımız, baş tacımızdır. Bu duygularla bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Hayat Ağacı ve Halil Akyüz Huzurevi sakinleri Hanze Özer ve Mehmet Turunç’un seslendirdiği türküler eşliğinde yemeklerini yedi. Fethi Bayçın, Asmalı Konak, Halil Akyüz, Yaşam Pınarı, Gülen Kalpler, Hayat Ağacı ve Özel Antalya Huzurevi sakini 200 kişiyle tek tek ilgilenen Başkan Muhittin Böcek, misafirler için hazırlanan hediyeleri takdim etti.
Kaynak: İHA