Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçlerine 10 Bin Paket Leblebi

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlarda görevli asker ve polislere 10 bin paket leblebi gönderildiğini bildirdi.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya halkının terörle mücadelede güvenlik güçlerinin her zaman destekçisi olduğuna işaret ederek, bu şekilde vefa örneği sergilediğini belirtti.

Ülkenin birlik, beraberlik ve bütünlüğü için güvenlik güçlerine halkın büyük minnet duyduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

'Kütahyalı hemşehrilerimiz, özellikle Tavşanlı ilçemizin leblebi imalatçıları belediye ve kaymakamlığımız önderliğinde başlatılan bir çalışma neticesinde, Tavşanlı halkı adına 200 gramlık yaklaşık 10 bin adet paket hazırlandı. Bu paketleri terörle mücadelenin yürütüldüğü Hakkari ve Şırnak'a gönderilecek ve valilikler koordinesinde oradaki güvenlik görevlilerimize dağıtılacak. Biz sadece manevi olarak yanlarında olduğumuzu göstermek için bunları gönderiyoruz. Buradaki amacımız tüm Kütahyalıların, Kütahya'da yaşayan herkesin aynı duygu ve düşünceyi paylaştığını, yaşadığını göstermektir.Bu bir vefa örneğidir. Bu duyguları orada çalışan arkadaşlarımızla beraber yaşamanın nişanesidir.'

Yılmaz, paketlerin içerisinde 'Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için gösterdiğiniz büyük fedakarlığınız da bizler de dualarımızla sizlerleyiz' yazılı notların olduğu leblebi paketlerinin valiliklerce terörle mücadelede güvenlik güçlerine ikram edileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA