Fatih Altaylı'dan HDP'lilere canlı bomba tepkisi

Gazeteci-yazar Fatih Altaylı, canlı bombanın cenazesine giden HDP'lilere sert tepki gösterdi.

Fatih Altaylı'dan HDP'lilere canlı bomba tepkisi
Fatih Altaylı'dan HDP'lilere canlı bomba tepkisi
Habertürk Tv'de Fatih Altaylı'nın sunduğu ve Oğuz Kaan Salıcı, Ahmet Gündoğdu ve Ruhi Ersoy'un konuk olduğu Teke Tek programında 'Terör nasıl bitecek?' sorusuna yanıt arandı.

Fatih Altaylı programda terörist cenazesine giden HDP'lilere oldukça sert tepki gösterdi. Altaylı şu ifadeleri kullandı;

BASBAYAĞI TERÖRİSTLİKTİR

Bomba patlatıp masum insanları öldüren canavarın taziye çadırına gidiyorsan terörist sever değil, bizzat teröristsin zaten. Ne işin o çadırda kardeşim? Hadi dağda ölene gerilla dedin çadıra gittin neyse dedikte , masum insanları öldüren bir şerefsiz köpeğin cenazesine gidiyorsan bu terörist severlik fala değil, bas bayağı teröristliktir.

Altaylı, şerefsiz teröristlere "şerefsiz köpek" dediği için sosyal medyada aldığı tepkilere de sert yanıt verdi. İşte o sözler;

ŞEREFSİZ KÖPEKLER

"Bazıları kudurmuş gibi sosyal medyadan ve maillerle saldırıyorlar, 'Sen nasıl köpek dersin' diye.. Okuldan çıkmış evine giden insanların bindiği otobüslere duraklara canlı bombayla saldırana ben bunu derim. Köpekler kızsa eyvallah derim de başkasının kızma hakkı yok. Biz burada IŞİD'e cehennem köpekleri diye program yaptık. Köpeklerden özür diliyorum. Bunların farkı yok. Hepsi şerefsizdir."

BEYAZ GAZETE