Vezirköprü'de 'Her Yerde Kütüphane' Etkinliği
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencileri tarafından "Her Yerde kütüphane" projesi kapsamında kitap okuma etkinliği başlatıldı.

Etkinliğin amacının herkesin kitap okuyabilmesine imkan oluşturmak her yaştan insanın kitaplara ulaşmasını sağlamak olduğu ifade edilirken, kitapların belediye, kütüphane ve kitapseverlerden temin edildiği, isteyen herkesin istediği kitabı okuyabileceği belirtildi. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, bu tür etkinliklere her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirterek etkinliği düzenleyen öğrencilere teşekkür etti.
İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, internet çağında çok güzel bir proje olduğunu, gençleri internet başından kitap okumaya teşvik eden bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, yeniden kitaba dönüş açısından projenin son derece önemli olduğunu, kitapla gençlerin buluşmasını çok anlamlı bulduğunu belirtti.
Kitap okuma etkinliğinin ardından katılımcılara ikramda bulunuldu.
