Yarışmadan Kazandığı Ödülü Şehit Ailelerine Bağışladı
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Çankırı İl Başkanlığınca düzenlenen ’İstiklal Marşını Güzel Okuma’ yarışmasında ikinci olan lise öğrencisi, ödülünü şehit ailelerine bağışladı.

Lise kategorisinde ikinciliği elde eden Muhammed Çam, kazandığı çeyrek altını şehit ailelerine bağışlama kararı aldığını söyledi.
Yarışmaya katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çam, kendisine hediye edilen çeyrek altını, programa katılan Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksek Teke’ye teslim etti.
TÜRKAV Çankırı İl Başkanı İsa Bölükbaşı yaptığı konuşmada, milletin geçmişini unutmaması gerektiğini söyledi.
TÜRKAV olarak gençlere geçmişlerini unutturmamak ve hafızaları taze tutmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Bölükbaşı ’İstiklal Marşı’nı iyi ve güzel okumanın yanı sıra milli marşımızı iyi anlayıp hangi şartlarda yazıldığını kavrayıp hafızalara yerleştirmek istiyoruz’ dedi.
