Citroen, Cenevre'de Yeni Modellerini Sergileyecek

Citroen, yeni modellerini Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtacak.

Yapılan açıklamaya göre, 96 yıldır kendine özgü marka kimliği ve yaratıcı tasarımları, akıllı teknolojilerle buluşturan Citroen, yenilikçi ve konsept modellerini 'Enerji ve Tazelik' temasıyla '86. Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkaracak.

Citroen, modern ve karakteristik özelliklere sahip, ailelerinin ve ticari şirketlerin ihtiyaçlarına yeni çözümler sunmak için tasarlanmış özel bir model olan SpaceTourer'ın dünya prömiyerini, Cenevre'de gerçekleştirecek. Citroen SpaceTourer'ın konsept modeli SpaceTourer HYPHEN ise Citroen standında, ünlü pop-rock grubu Hyphen Hyphen ile tanıtılacak.

Modern tasarımlı, yüzde 100 elektrikli, 4 koltuklu ve üstü açık otomobil E-MEHARI ve Citroen'nin bir Fransız moda evi ile kurduğu ortaklıktan doğan yeni konsepti E- Mehari Courreges de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

-Citroen C4 Cactus 2 yeni özel donanım ile tanıtılacak

Citroen, Cenevre Otomobil Fuarı'nda C4 Cactus'ün iki özel donanımını da ilk defa sergileyecek. Ünlü sörf markası ile ortaklığın ürünü olan Citroen C4 Cactus Rip Curl, optimum çekiş gücü ve karakteristik tarzı ile Grip Control teknolojisini tanıtacak. Citroen C4 Cactus 'W' ise monokrom beyaz rengiyle görücüye çıkacak.

Kompakt boyutları ve geliştirilmiş tasarımıyla Citroen C1, geniş iç hacimli yeni Citroen Berlingo ve yeni Citroen C4 modelleri Citroen standında sergilenecek.

Kaynak: AA