Uluslararası Bağımsız Filmler, AKÜ'de

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü ile Sinema Topluluğu işbirliğinde İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali filmlerinin gösterimi yapıldı.

Filmler, İstanbul ile eşzamanlı olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer (ANS) Kampüsündeki Güzel Sanatlar Fakültesi İbrahim Küçükkurt konferans salonunda gösterildi.

Bu yılki sloganı 'Bir Armağan Olarak' olan festivalde dünyanın farklı bölgelerinden kadınların hikayeleri anlatan filmlere yer verildi.

AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü Öğretim Üyesi İhsan Koluaçık, İstanbul Bağımsız Filmler Festivalinin bir ayağı olarak tasarlanan yaklaşık 50 merkezde gösterimi yapılan, İstanbul Bağımsız Filmler Festivalindeki seçkin filmlerden oluşan bir etkinlik yaptıklarını söyledi.

Afyonkarahisar’da bu yıl ile birlikte altıncı kez bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade eden Koluaçık, 'Afyonkarahisar için geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinlik ile sosyal ve kültürel olarak şehre katkıda bulunduğumuzu düşünüyoruz' dedi.

Kaynak: AA