Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler - Tuğba Özay ile Avatar Atakan Arasında Büyük Kavga!

Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler yeni bölüm ile izleyicisinin karşısına çıktı. Survivor'un dün akşamki bölümüne ünlüler takımındaki Avatar Atakan ile Tuğba Özay'ın sert kavgası damgasını vurdu. İşte Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler'in son bölümünde yaşanan tatsız olaylar...

Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler - Tuğba Özay ile Avatar Atakan Arasında Büyük Kavga!
Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp Alp Kırşan ile birlikte sunduğu Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler yeni bölümüyle TV 8 ekranlarında takipçileriyle buluştu. Dünyanın en zor yarışması Survivor'da gün geçtikçe gerilim tavan yaptığı anlar yaşanıyor.

Avatar Atakan ve Tuğba Özay birbirine girdi...

Survivor'da dün akşam tatsız olaylar yaşandı. Ünlüler takımında Tuğba Özay ve Avatar Atakan, son günlerde takımda yaşanan olayların ardından karşı karşıya geldi. İkilinin uzun süren tartışmasını takım arkadaşları ayırmakta güçlük çekti.

 
Tuğba Özay, Atakan'ın takımdaki arkadaşlarını Yılmaz Morgül ve Negehan'a karşı kışkırttığını iddia ederek lider olmak istediğini ve arkadaşlarının arkasından dedikodu yaptığını söyledi. Gece geç vakitte kavgaya tutuşan ikiliyi takım arkadaşları ayırmaya çalışsada tartışmayı engelleyemediler.

Tuğba, Atakan'a 'Sen çıban başısın' diyerek takımdakileri birbirine düşürdüğünü söyledi. Atakan da takım arkadaşlarına dönerek Tuğba, Nagehan ve Yılmaz'a karşı bir tavır almanız konusunda size telkinde bulundum mu diye sorduğunda ise kimse evet cevabı vermedi. 

Şimdi programın yapımcısı Acun Ilıcalı'nın nasıl bir yol izleyeceği olaya müdahale edecek mi yoksa durumu akşına mı bıracağı merak ediliyor.

Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler - Tuğba Özay ile Avatar Atakan Arasında Büyük Kavga!