Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne Emar Cihazı Müjdesi

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi’nin emar cihazı ihtiyacının giderileceğini ifade etti.

Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne Emar Cihazı Müjdesi
Kavuncu, Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi Gönül Altun ve Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Muammer Gavas’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kavuncu, hastanenin emar cihazı ihtiyacının giderileceğini dile getirdi. Kavuncu, daha sonra Simav Belediyesi tarafından Halep’e gönderiler yardım TIR’larının uğurlama törenine katıldı.

Bu arada, AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Simav’da yapımı tamamlanan yeni hastaneye Emar cihazının Kütahya ilinden geleceğini ifade etti.

Güner, “Simav’daki yatırımların en büyüğü olan yeni Hastane binasına bir çok cihaz kurulacak. Milletvekilimizin Emar cihazı müjdesi bizleri sevindirdi, ayrıca Simav Eynal Kaplıcaları’nda fizik tedavi ünitelerinin kurulması için çalışmalarımız devam ediyor. Simav domatesi ve kestanesinin dış pazarda yer bulması için proje çalışması yapılacak“ dedi.

(MEİ-EFE)
Kaynak: İHA