AK Parti İlçe Başkanlığından İstişare Toplantısı

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında milletvekillerinin de katılımıyla kurum müdürleri ve muhtarların sorunları dinlendi.

AYDIN - AK Parti Efeler İlçe Başkanlığınca düzenlenen istişare toplantısında milletvekilleri, kurum müdürleri ve muhtarların sorunlarını dinledi.

Bir restoranda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, bu toplantının birlik ve beraberlik noktasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Gündeme ilişkin de değerlendirme yapan Arslan, ülkenin geçtiği bu zor zamanlarda hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, 'Mücadelemiz, yeni bir İstiklal mücadelesidir. Hak ve batılın tarih boyunca süren mücadelesinde, hakkı tutmak, batıla karşı durma mücadelesidir. Mücadelemiz, sınırların ötesinde kurulmaya çalışılan terör unsurlarıyladır. 1980'de kardeşi kardeşe kırdıranlarladır.' dedi.

15 Temmuz darbe girişiminde sivil halka ateş edenlerle, tankları insanların üzerine sürenlerle mücadele ettiklerini kaydeden Arslan, hak edilen lider ülke pozisyonu için herkesin gayret gösterme mecburiyetinde olduğunu sözlerine ekledi.

Açılış konuşmasının ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

Toplantıya, AK Parti Aydın Milletvekilleri MKYK Üyesi Mustafa Savaş, Mehmet Erdem, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, kurum müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Kaynak: AA