'Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor' Fotoğraf Sergisi

Ordu Valiliği ve Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği(KUDOF) işbirliği ile gerçekleştirilen “Milyonlar Ordu’yu Paylaşıyor” projesi kapsamında ‘fotoğraf sergisi’ açıldı.

'Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor' Fotoğraf Sergisi
Ordu’da turizm hareketliliği sağlamak amacıyla Ordu Valiliği’nce başlatılan tanıtım faaliyetlerine katkıda bulunmak için, Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği üyesi fotoğrafçıların Ordu’nun doğal güzelliklerini fotoğraflayarak, sosyal medyada paylaşımlarda bulunulması amacıyla başlatılan “Milyonlar Ordu’yu Paylaşıyor” projesi çerçevesinde çekimleri yapılan fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi açıldı. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının fuaye alanında yapılan serginin açılışına Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği Başkanı İlhan Türkmen, daire müdürleri, siyasi parti üyeleri, fotoğrafçılar ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği Başkanı İlhan Türkmen, Ordu’nun fotoğrafçılar için çok önemli bir yer olduğunu söyledi.

Ordu’yu dünyaya tanıtmaya çalıştıklarını dile getiren Türkmen, “Projeye Mayıs ayında başladık. Proje ile ilimizin birçok yöresinde bir çok fotoğraf çektik. Doğası ile çok güzel bir yer olan Ordumuzu dünyaya tanıtmaya çalıştık. Bizlere bu fırsatı verenlere çok teşekkür ederiz” dedi.



“Tanıtımında en güzeli görsel manzaraları paylaşmak”

“Milyonlar Ordu’yu Paylaşıyor” fotoğraf sergisinin açılışında konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise Ordu’yu her yönüyle tanıtmaya çalıştıklarını belirtti.

En güzel tanıtımın görsel manzaraların paylaşılması ile yapıldığına dikkat çeken Balkanlıoğlu, “Ordu’yu her açıdan tanıtmaya çalışıyoruz. Tanıtımında en güzeli görsel manzaraları sosyal medyada ve TV’lerde paylaşmaktır. Bu paylaşımlar vatandaşların çok ilgisini çekiyor. Bu tür çalışmaların sonucunda Ordu turizminde artışlar yaşandı. Bu projede fotoğrafların çekilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Balkanlıoğlu’nun fotoğrafı da sergilendi

“Milyonlar Ordu’yu Paylaşıyor” projesi kapsamında açılan fotoğraf sergisinde ayrıca Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun çektiği bir fotoğrafta yer aldı. Kendisinin çekmiş olduğu fotoğrafın sergilenmesinden dolayı onur duyduğunu ifade eden Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini ve Ordu’nun her yerini fotoğraflamaya çalıştığını sözlerine ekledi.

“Milyonlar Ordu’yu Paylaşıyor” projesi kapsamında açılan fotoğraf sergisi 24 Aralık Cumartesi gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.
Kaynak: İHA