Başkan Aydın'dan Polise Moral Ziyareti

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Emniyet Müdürlüğü ve karakollara moral ziyaretinde bulundu.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, Emniyet Müdürü Turan Aksoy’u makamında ziyaret ederek, 'Öncelikle başımız sağ olsun, polis teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun. Rabbim emniyet güçlerimize güç kuvvet versin. Her zaman polisimiz ve vatandaşımız iç içe oldu ve olmaya da devam edecek.' ifadelerini kullandı.

Aksoy ise Türkiye'nin önünde zor yıllar olduğunu ama dirençlerini kaybetmeyeceklerini belirterek, şunları kaydetti:

'Onların amacı vatandaşı kaosa itmek, iç çatışmalara vesile olmak, farklı kılcal damarlar üzerinde milli manevi duygularla oynamak. Polis teşkilatı olarak bunların farkında ve bilincindeyiz. Milletimizin bu anlamda bilinçlenmesi önümüzdeki zaman dilimi açısından çok anlamlı.'

Aydın daha sonra bölgede bulunan Alibaba, Altuntabak, Üçlerbey ve Yenimahalle karakollarını ziyaret ederek polislerle bir araya geldi.

Ziyaretlere Zabıta Müdürü Zekeriya Kayalı, Belediye Meclis Üyeleri Tacettin İlkay, Suat Düz ve Kayhan Işık da eşlik etti.

Kaynak: AA