Alkollü Sürücü Levent Kırca'nın Trafik Skeçlerini Aratmadı
Aydın’da gece yarısı karayolunda tersten seyreden bir sürücü polisleri bile şaşırttı. Kamyon ve otobüslerin altında kalmadan karayolundan tali yola çıkarılan sürücünün halleri Levent Kırca’nın trafik skeçlerini aratmadı. Uzun uğraşlar sonucu alkol metreye üfleyen sürücü, zil zurna sarhoş çıkınca trafik polislerine de "Şimdi muradınıza erdiniz mi?" diye fırça attı.

Cümle kurmakta bile zorlanan sürücü kısa mesafe için karayolunda gece tersten gitmenin bir sakıncası da olmadığını belirterek yolun boş olduğunu ileri sürüp polislerin kendisini bırakmasını istedi.
Trafik ekiplerinin uzun uğraşları sonucu alkol metreyi üfleyen R.E. isimli alkollü sürücü polislere "Şimdi muradınıza erdiniz mi?" diye sitem etti. Kullandığı araçta alkol şişeleri görülen sürücünün halleri adeta Levent Kırca’nın trafik skeçlerini aratmadı.
Sürücü belgesi de bulunmayan sürücü daha sonra polis ekipleri tarafından yasal ve adli işlemler için polis merkezine götürülürken araç da çekici ile yoldan alınıp yediemine teslim edildi.
