Ilıcalı'dan Organik Yumurta Üreten Genç Girişimciye Ziyaret

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum’un Adaçay Köyü’nde organik yumurta üreten Özhan Ceylan’ın tesisini gezdi. Ilıcalı, organik yumurtaların pazarlanması noktasında sıkıntı yaşayan Ceylan’a destek için işadamlarıyla iletişime geçti.

Ilıcalı'dan Organik Yumurta Üreten Genç Girişimciye Ziyaret
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, organik yumurta üreten genç girişimci Özhan Ceylan’ın tesisini ziyaret etti. Konteyner şeklinde yapılan tavuk çiftliğini gezen Milletvekili Ilıcalı “Bu imkanlarla böyle bir girişimde bulunarak organik üretim yapman doğrusu takdire şayan. Bu girişiminden dolayı genç kardeşimiz Özhan Ceylan’ı tebrik ediyorum.” dedi.

Ürettiği organik yumurtaları pazarlama noktasında sıkıntı yaşadığını belirten Ceylan, Ilıcalı’dan bu konuda yardım talebinde bulundu. Türkiye genelinde büyük bir pazar payına sahip olan marketler zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı ile iletişime geçen Milletvekili Ilıcalı, Ceylan’ın ‘Helal Gıda’ sertifikasıyla ürettiği yumurtaların pazarlanması için genç girişimciye destek olunması gerektiğini belirtti.

Kaynak: İHA