Baltayla Kocasını Öldüren Oğlundan Şikayetçi Olmadı
Bursa’da bir anne, baltayla eşini öldüren oğlundan şikayetçi olmadı.

Hakkında Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘yakın akrabayı öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Umutlu’nun ilk duruşması yapıldı.
Bir önceki ifadesini yenileyen Umutlu, “Ben buraya neden geldiğimi bilmiyorum. Savunmamı yapacak durumda eğilim. Babamı öldürdüğüm ile ilgili bilgi soruyorsunuz. Babam sağdır. Sağ olmasa kimlikte görülmez. Rahatsızlığım olup olmadığımı bilmiyorum ama şu anda kalçamda bir ağrı var. Bir olay daha hatırlıyorum. Babama baltayla vurdum" dedi.
Umutlu hipertansiyon hastası olduğunu ifade ederek, “Tahliye edilmek istiyorum, cezaevinde beni oradan oraya götürüyorlar, sağlığım bozuluyor" diye konuştu.
Annesi şikayetçi olmadı
Davaya katılan, sanığın annesinin vekili ise, Umutlu’dan şikayetçi olmadıklarını, sanığın babasını öldürmesine rağmen bunu hastalığından dolayı yaptığını söyledi.
Mahkeme heyeti, Umutlu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenebilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumundan gelecek raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
