Aydın Medinova Hastanesi'nden AYGİAD Üyelerine İndirimli Sağlık Hizmeti

Aydın Özel Medinova Hastanesi ile Aydın Genç İş Adamları Derneği (AYGİAD) arasında indirimli sağlık hizmeti ve Check Up anlaşmalarını kapsayan protokol imzalandı.

Aydın Medinova Hastanesi'nden AYGİAD Üyelerine İndirimli Sağlık Hizmeti
Aydın Özel Medinova Hastanesi ile Aydın Genç İş Adamları Derneği (AYGİAD) arasında indirimli sağlık hizmeti ve Check Up anlaşmalarını kapsayan protokol imzalandı. Aydın Özel Medinova Hastanesi, Aydın Genç İş Adamları Derneği ile imzaladığı indirim protokolü kapsamında, dernek üyelerine 1 yıl boyunca yüzde 10 indirimli sağlık hizmeti ve özel tanımlı check up planlarını sunacak. Yapılan protokolden AYGİAD üyeleri ve üyelerin birinci derece yakınları faydalanabilecek.

Protokolde Özel Medinova Hastanesi Genel Direktörü Op. Dr. İbrahim Köseoğlu, Başhekim Uzm.Dr. Serhan Çallak, AYGİAD Başkanı Gökhan Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Op. Dr. İbrahim Köseoğlu, yapılan anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak; "Daha çok kişiye daha kısa zamanda ulaşmak için bu tür anlaşmalara imza atıyoruz. Aydın Genç İş Adamları Derneği ile yapmış olduğumuz protokol ile dernek üyelerine ve birinci derece yakınlarına yüzde 10 indirim sunuyoruz. Şuan 50’nin üzerinde kurum ve dernek ile anlaşmamız bulunuyor. Her geçen gün bu sayıyı arttırarak, Aydınımıza kaliteli hizmet yönünde çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

Özel Medinova Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Serhan Çallak de; Aydın Genç İşadamları Derneği ile indirim sözleşmesinin yanı sıra üye ve 1.derece yakınlarına check up hizmeti vereceklerini vurgulayarak; "Medinova olarak bizim de hedeflediğimiz doğrultuda, Aydınımızın kalkınmasına katkı sağlayan değerli dostlarımız ve işadamlarından oluşan AYGİAD’la işbirliğini önemsiyoruz. Kendilerine güvenleri için teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

AYGİAD Başkanı Gökhan Pehlivan ise, “Aydınımızın değerli markalarının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz ve iş birliklerimizi güçlendireceğiz. Tabiki öncellikli olarak her şeyin başı sağlık. Aydın’ın tam teşekküllü tek özel hastanesi Medinova Hastanesi’nin bize sunmuş olduğu bu ayrıcalıklı hizmetten dolayı da kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA