Ünlü Oyuncu Remzi Evren Son Yolculuğuna Uğurlandı

Üsküdar’daki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden sinema ve dizi oyuncusu Remzi Evren son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü Oyuncu Remzi Evren Son Yolculuğuna Uğurlandı
Üsküdar’daki evinde uykusunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 58 yaşındaki sinema ve dizi oyuncusu Remzi Evren için Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına ünlü oyuncunun eşi Feza Evren, kızları Arda ve Funda Evren, sanatçı Hazım Körmükçü, çok sayıda karakter oyuncusu ve akrabaları katıldı.

Kızları sanatçının tabutu başında gözyaşı döktü. Oyuncunun eşi Feza Evren ise taziyeleri kabul etti. Cenaze namazının ardından cenaze aracı mezarlığa giderken eşi Feza Evren, "Nur içinde yat bir tanem" diyerek gözyaşı döktü.

Oyuncu Hazım Körmükçü, "Kara Kutu" isimli dizide Remzi Evren ile birlikte oynadıklarını söyleyerek, "Bir sinema filminde de beraber oynamıştık. Söylenecek fazla bir şey yok. Çok kibar, çok dünya efendisi biriydi. Neşesi her zaman yerinde olan pırlanta gibi bir insandı. Ben hep ona çok kıymet veririm, ne iş yaparsanız yapın o işle ne şekilde anıldığınız çok önemli. Ustam da bu anlamda iyi cümleleri, iyi duyguları hak eden bir insandı. Sevenlerine ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Bir gazetecinin tanıdık simaların cenazeye katılmadığı sorusu üzerine Körmükçü, "Allah rahmet eylesin. Gelenden de Allah razı olsun gelmeyenden de. Sonuçta fani dünya, hepimizin başına gelebilecek bir şey bu" diye konuştu.

Cenaze, kılınan namazın ardından Ümraniye Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak: İHA