Öğrenciler Okullarını Tatil Eden Vali Kahraman'a Twitter Hesabından Övgü Yağdırdı

Erzincan’da dün akşam itibariyle etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Kar yağışının yoğun olması nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verilince öğrenciler Vali Kahraman’a övgü yağdırdı.

Öğrenciler Okullarını Tatil Eden Vali Kahraman'a Twitter Hesabından Övgü Yağdırdı
Kartpostallık görüntülerin oluştuğu Erzincan’da kar yağışı vatandaşların yüzünü güldürdü. Güne karla uyanan Erzincanlılar, kar yağışını özlediklerini ifade etti.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezinde eğitime de 1 gün ara verildi.

Erzincan Valiliği tarafından yapılan açıklamada, akşam saatlerinden itibaren aralıksız süren kar yağışı nedeniyle Erzincan il merkezinde bulunan ilk, orta ve lise dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildiği, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamilelerin ise 1 gün idari izin sayılacağı belirtildi.

Kar yağışını özleyen Erzincanlı çocuklar ise okulları tatil edildiği için Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’a Twitter hesabından övgü dolu sözler yağdırdı.

Öğrencilerin attığı "Bitanecik Valimiz Teşekkürler." "Bıyıklarına düşen kar tanesi olayım canım Valim" "Her zaman dürüst iyi bir vali" "Allah razı olsun vali bey elinizden öperim" "Sayın valim tatil ettiğiniz için teşekkürler, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim saygılar." "Allah razı olsun reis" "Canım valim öğrencisine kıymadı. Devamını bekleriz. Teşekkürler" "Sana helal olsun" "En büyük vali bizim vali" "Adam mısın adamın dibi mi? Helal be vali amca" tweetleri okuyanları güldürdü.

Okulların tatil edilmesiyle öğrenciler karın keyfini çıkarırken, bazı vatandaşlar ise karda yürüyüş yaptı.

Öte yandan kentin yüksek kesimlerinde şehirlerarası yollarda sürücülerin güçlükle ilerlediği öğrenildi.
Kaynak: İHA