İl Genel Meclisi 2016 Yılının İlk Toplantısını Yaptı
Adıyaman İl Genel Başkanı Salih Şahan başkanlığında, İl Genel Meclis üyeleri 2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından Adıyaman merkez Yarmakaya köyü üzerinde eğitim tesis alanı yapılması amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının yapılması imar ve bayındırlık komisyonuna gönderildi.
Adıyaman’ın Kahta ilçesi Yolaltı,Teğmenli, Erikdere köyleri sınırları içerisinde kalan Kahta çayı üzerinde kurulması düşünülen HES yapılması amaçlı hazırlanan 1/1000 uygulama imar planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planları ile ilgili imar ve bayındırlık komisyonu, çevre ve sağlık komisyonu, tarım ve hayvancılık komisyonlarına gönderildi.
İl Genel Meclisi tarafından alınan ve askıya çıkarılan 05.10.2015 tarih ve 2015/222 sayılı kararına yapılan itiraz ile ilgili imar ve kentsel iyileştirme müdürlüğünün yazısı imar ve bayındırlık komisyonuna gönderildi.
