Eğlence Merkezinde Kan Aktı Açıklaması 2 Ölü

İzmir’in Buca ilçesinde, bir eğlence merkezinde çıkan kavgada 2 kişi öldürülürken, jandarma ekipleri katil zanlılarını bulmak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam, Gölet mevkiindeki bir eğlence merkezine giden arkadaşlar Ali Batuş (48) ve Rahmi Turan (59) gece ilerleyen saatlerde, eğlence merkezinde eğlenen bir başka arkadaş grubu ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine kavga çıktı. Kavgada silahlar çıkarılırken, kurşunların hedefi olan arkadaşlar Ali Batuş ve Rahmi Turan, ağır yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, sırtından yaralanan Turan’ı Ege Üniversitesi Hastanesi’ne, sol kasık ve sağ kalçasından yaralanan Batuş’u ise İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

İki ayrı hastanede tedavi altına alınan yaralılar yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan, olayın çıktığı eğlence merkezinde jandarma ekipleri güvenlik kamera görüntülerini incelerken iki arkadaşı öldüren kimliği belirsiz zanlıları bulmak için çalışma başlattı.
Kaynak: İHA