Cumhuriyet'ten skandal Arda Turan başlığı

Cumhuriyet gazetesinin internet sitesi Arda Turan'ın açıklamasını 'Ayşe Öğretmen benzeri çağrı' başlığı ile çarpıtarak servis etti.

Cumhuriyet'ten skandal Arda Turan başlığı
Cumhuriyet'ten skandal Arda Turan başlığı
İspanya'da Katalonya bölgesinin temsilcisi Barcelona'da oynayan Arda Turan, katıldığı radyo programında sorunların demokrasi yoluyla çözülmesi gerektiğinin altını çizdi.

KATALONYA SORUNLARINI DEMOKRASİYLE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYOR

Katalonya ile Türkiye'yi kıyaslaması istenen milli futbolcu, 'İspanya ve Türkiye'deki durumlar biraz farklı. Katalonya, sorunlarını demokrasi ile çözmeye çalışıyor. Ölümler ve savaş ile değil. Ülkemde de sorunların böyle çözülmesini dilerdim. Ülkem de bu sorunların eşitlik ve demokrasi ile çözülmesini çok istedi' şeklinde konuştu.

CUMHURİYET 'AYŞE ÖĞRETMEN GİBİ' DEDİ

Cumhuriyet gazetesi Katalanların silahla değil barışla sorunlarını çözmeye çalışmasını örnek veren Arda TuranBeyaz Show'a bağlanarak PKK propagandası yapan sahte öğretmene benzetti.

Gazetenin internet sitesi Arda Turan için 'Ayşe Öğretmen benzeri çağrı' başlığını attı. Beyaz Show'a bağlanan ve öğretmen olduğunu söyleyen Ayşe isimli kişi, devletin Güneydoğu'da çocukları katlettiğini söylemişti.

Cumhuriyet'ten skandal Arda Turan başlığı