Köşk'te 'Hoşgeldin Bebek' Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Köşk Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hoş geldin Bebek” projesi ile yeni doğan bebeklerin aileleri sevindiriliyor.

Köşk'te 'Hoşgeldin Bebek' Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Köşk Belediyesi tarafından 4 aydan bu yana sürdürülen ve yeni doğan bebeklerin ailelerine verilen “Hoş Geldin Bebek” seti ile ailelerin sevindirildiğini söyleyen Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç,”İlçemizdeki Köşklü minik hemşehrilerimize hoş geldin diyerek, ailelerinin mutluluğunu birlikte paylaşıyoruz.” dedi.

Belediyecilik hizmetlerinin doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreç olduğunu belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç şunları söyledi,” Belediyemiz yaklaşık 4 ay önce “Hoş Geldin Bebek” projesini hayata geçirdi. Yeni bebek sahibi olan aileleri proje ekibimiz ziyaret edip Hoş Geldin Bebek Setini kendilerine teslim ediyorlar. Set içerisinde kırklık bebek takımı gibi bir bebeğin çeşitli ihtiyacı olan her şey bulunmakta. İlçemiz merkez mahalleri olmak üzere Yavuzköy Mahallesinden Ilıdağ Mahallesine, Kızılcayer Mahallesinden Beyköy Mahallesine, Çiftlik Mahallesinden Uzundere Mahallesine kadar birçok yerde ekibimizle 50 bebeğimizin ailesine, “Köşklü Minik Hemşehrilerimize” Hoş Geldin Bebek Setini hediye ettik. Hoş Geldin Bebek kampanyamız ailelerine ve bebeklere sürpriz olurken ailelerin de maddi anlamda yükünü hafifleten güzel bir kampanya. Köşk Belediyesi olarak vatandaşımızın hayatlarının her anında hep yanında oluyoruz. Projemiz görevde olduğumuz sürece devam edecektir”

Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında ziyaret edilen Çarşı Mahallesinde ikamet eden Hüseyin-Hilal Harmanlıoğlu Ailesi, "Hatırlandığımızı bilmek güzel. Bebeğimize ilk hediyesini Köşk Belediyesi takdim etti. Bizler de ailesi olarak mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Proje kapsamında ziyaret edilen aileler, bu özel günlerde Köşk Belediyesi’nin yanlarında olduğu için mutluluklarını dile getirerek teşekkür etti.
Kaynak: İHA