Hırsızlar Ev Sahibesini Döverek Şoka Soktu
Bursa’da su giderinden tırmanarak 3. kattaki eve giren hırsızlar, ev sahibesini darp etti.

Gürültüye gelen kadının komşuları ev sahibesini şoka girmiş halde buldu. Hemen polis ve ambulans ekiplerine haber verildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri ev sahibesine müdahalede bulundu. Bir süre sonra olayın ilk şokunu atlatan kadın polis ekiplerine başından geçeni anlattı.
Ev içinde ve çevrede araştırma yapan Bursa Emniyeti Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızların kaçtıkları balkonun altında hırsızlardan birine ait kimlik buldu. Araştırma yapan ekipler merkez Yıldırım ilçesinde hırsızlardan K.Y’yi (18) evinde yakaladı. İfadesi alınan K.Y. diğer zanlıların isimlerini verdi. Araştırma yapan ekipler yaşı küçük olan G.K. (17) ve H.U’yu (20) hemen yakaladı. Çalınan eşyalar bulunarak sahiplerine teslim edilirken, K.Y. ve H.U. alınan ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Yaşı küçük olan G.K. Bursa Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
