Katledilen Fırat’ın babasından PKK’ya isyan: Çocukları öldürüp devleti suçluyorlar

Çocukları PKK tarafından öldüren aileler, ‘diğer çocuklarınızı da öldürürüz’ tehdidi alınca ‘PKK değil, devlet öldürdü’ demek zorunda kalıyor.

Katledilen Fırat’ın babasından PKK’ya isyan: Çocukları öldürüp devleti suçluyorlar
Terör örgütü PKK'nın çocuk ve sivil katliamlarına ses çıkarmayanlar, devleti suçlu göstermek için devrede. FETÖ'nün öğretmeni Ayşe Çelik'in, Beyaz Show'a telefonla katılıp terör propagandası yapması, Paralel Yapı medya ve Twitter üzerinden başlatılan ‘Çocuklar ölmesin sözüne neden karşısınız' kampanyasıyla devam ettirildi. Ekmek almaya giden 13 yaşındaki oğlu Fırat'ı, PKK'nın kanlı eylemine kurban veren baba Sabri Simpil, devleti hedef alıp, PKK'yı aklamayı amaçlayan çirkin kampanyayla ilgili değerlendirmede bulunarak, “PKK, bölgenin çocuklarını katlediyor; taziyeye gelenler yanında gazeteci getirip aileye ‘Devlet yaptırdı' dedirtiyor. ‘Böyle söylemezsen, diğer çocukların da tehlikede' tehdidinde bulunuluyor” şeklinde konuştu.

BEBEK KATİLLERİ

13 yaşındaki Fırat Simpil'in yanı sıra 13 Eylül'de Mardin Kızıltepe'de 9 yaşındaki Tahsin Uray da, PKK bombasıyla öldü. Tehdit edilen aile PKK'nın haber sitesi Fırat Haber Ajansı'na, ‘Devlet bombasıyla öldü' açıklaması yaptı. Yine 27 Eylül'de Diyarbakır Bismil'de 9 yaşındaki Elif Şimşek, PKK'nın attığı roketle öldürüldü. Günlerce ‘Elif'i devlet öldürdü' denilirken, görüntülerde PKK'lı teröristin katliam anı yayınlandı. Ayrıca Cizre'nin Nur mahallesi çatışmasında da ismi konulmamış bebek ve Mardin'de Miray bebek de PKK'nın kurbanı oldu. Öte yandan PKK içi çocuk dolu okulları bombalayıp yaktı. 21 Aralık'ta Diyarbakır'da öğrencilerin bulunduğu anaokuluna bomba atan PKK, Şırnak'ta 25 Aralık'ta 17 öğrencinin olduğu kültür merkezini yaktı.

AİLELERE TEHDİT

Gücünü kaybeden PKK'nınpropaganda amaçlı çocuk katlettiğini anlatan baba Sabri Simpil, “Korucu olmazsam ben de konuşamazdım. Konuşanlar tehdit ediliyor, öldürülüyor” dedi.

EKMEK ALMAYA GİDİYORDU


31 Ağustos 2015'te ekmek almaya giderken, PKK bombasıyla bedeni parçalanan ve hayatını feci şekilde kaybeden masum çocuk Fırat'ın babası Sabri Simpil, Gezi'de Berkin Elvan için ‘ekmek almaya giderken öldü' diyerek bu olayı yıllardır dillerinden düşürmeyenlerin Fırat'ı bir kez bile anmadığını hatırlatarak, “Fırat'ın elinde silah mı vardı, bomba mı vardı? Ekmek vardı. Ama öldürüldü, herkes bunu unuttu. Şimdi PKK'nın öldürdüğü çocuklar unutuluyor” dedi.