Genç Eller Derneği Üyeleri Sokak Hayvanlarını Unutmadı
Genç Eller Derneği bu sene de sokak hayvanlarını unutmadı. Bu yıl ikincisi düzenlenen kampanya kapsamında yaklaşık 1,5 ton yem ve 300 yuva ile dernek üyeleri sokak hayvanlarına destek olmak için kolları sıvadı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Düzce Genç Eller Derneği Başkanı Enes Bektaş, yaklaşık bir buçuk ton yem ve 300 yuva ile sokak hayvanlarına destek olmak için yola çıktıklarını ifade etti.
Enes Bektaş, “ Bir kampanya düzenledik. Sokak hayvanları ile ilgili bir çalışmamız. Sokak hayvanlarının kış aylarında yiyecek bulma sıkıntısı var. Bu sıkıntıyı biz geçen yıl görmüştük. Geçen yıl başlattığımız etkinliğimizin bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Şuanda yaklaşık bir buçuk ton yem ve 300 tane yuva ile sokaktaki hayvanlara destek olacağız. Onların yanında olduğumuzu hissettireceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından ise sokak hayvanlarına bırakılmak üzere ayrılan yemler ve yiyecekler dernek üyelerine dağıtıldı.
