İçişleri Bakanı Altınok Erzurum'da

Geçici hükümetin İçişleri Bakanı olan Selami Altınok, bugün memleketi Erzurum’a geldi. Altınok’u Erzurum Havalimanı’nda karşılama merasiminde oluşan uzunca kuyruk ve araç konvoyu kilometreleri buldu.

İçişleri Bakanı Altınok Erzurum'da
İstanbul Emniyet Müdürü görevini yürütürken geçici hükümette İçişleri Bakanı olarak atanan Selami Altınok, bakan olduktan sonra ilk kez memleketi Erzurum’a bugün saat 19.30 sıralarında geldi. Bakan Altınok’u Erzurum Havalimanı’nda Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, askeri erkan ve çok sayıda hemşehrisi karşıladı.

İçişleri Bakanı Selami Altınok, hemşehrileriyle tek tek tokalaşarak hasret giderdi. Bakan Altınok burada yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti devletine bu sıfatla hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Hemşehrilerimin gösterdiği teveccühe çok teşekkür ediyorum. Uçağın kapısı açıldığında Erzurum havasını ciğerlerime çektiğimde büyük bir mutluluk yaşıyorum. Bu milletin dirliği, bütünlüğü, bayrağımızın gönderden inmemesi noktasında bizden önce görevi yapan o gayreti gösteren değerli bakanlarımızdan bayrağı alıp bir yere kadar götüreceğiz. Bölgede vatandaşlarımızla bir araya geldik. Valilerimizle, kaymakamlarımızla askeri görevlilerle bir araya geldik" diye konuştu.

Havalimanındaki karşılama merasiminin ardından Bakan Altınok, Erzurum Valiliğini ziyaret ederek Vali Ahmet Altıparmak’tan brifing aldı.
Kaynak: İHA