AK Parti Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 1 Kasım’da yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı
AK Parti Malatya Milletvekilleri ve aynı zamanda 26.dönem milletvekili adayları olan Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci ile Ufuk Önalan beraberlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Darende, Kuluncak ve Hekimhan İlçelerini ziyaret etti.

Darende İlçesi ziyaretinde konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Bizlere düşen sıkı bir çalışmadır. Hizmeti daha da artırabilmek için çok çalışıyoruz. 1,5 sene geride kaldı ve Malatya’nın her noktasında çalışmamız var" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, seçime en yüksek katılımı sağlayarak, 7 Haziran’da AK Parti’ye yüzde 67,5 destek veren Darende’den yüksek katılımla birlikte bu desteğin yüzde 80’e çıkacağını kaydetti.

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar da, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, şunları söyledi:

"Türkiye’nin geleceği söz konusu. Gelecek nesiller, Türkiye’nin bütünlüğü, kalkınması gelişmesi, bağımsızlığı, özgürlüğü için mücadele ediyoruz. Biz bunun için buradayız ve heyecanımızı buradan alıyoruz."

AK Parti Malatya 6. sıra milletvekili adayı Ufuk Önalan ise, "İkinci istiklal ve istikbal savaşını biz fiili olarak vermiyoruz. Önceden silahlar vardı, şimdi deklanşörler silah oldu. Gazeteciler silah oldu. Bir medya patronu çok rahat Cumhurbaşkanı’nı tehdit edebiliyor" diye konuştu.

AK Parti heyeti daha sonra Kuluncak İlçesine geçti. Burada partililer ve vatandaşlarla gelen heyet, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Kuluncak İlçesi ziyaretinde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 7 Haziran’da ortaya çıkan tablonun süreci 1 Kasım’a götürdüğünü ifade etti.

Tüfenkci, 7 Haziran’da ortaya çıkan tabloda koalisyon kurulmasını istediklerini belirterek, "Biz istedik ki bir koalisyon olsun. Ülkeyi belirli bir süre bu koalisyonla idare edelim. O günlerde blok olarak hareket etmeye çalışanlar, daha sonra teker teker bu ülkeyi yönetmekten, bu ülkede elini taşın altına koymaktan imtina ettiler ve her birisi birer bahaneyle kaçıp gittiler" dedi.

AK Parti heyetinin son durağı Hekimhan İlçesi oldu.

Hekimhan İlçesi’nde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 1 Kasım seçimleri için 7 Haziran’da olan heyecandan çok daha farklı bir heyecan olduğunu kaydetti.

Çalık, 7 Haziran’dan çok daha farklı bir sahiplenme olduğunu belirterek, "Hem teşkilatlarımızda hem de milletimizde hem farklı bir heyecan hem de farklı bir sahiplenme var. 7 Haziran’da millet bizi bütünlemeye bıraktı ve ’birazcık daha çalışın’ dedi.

Biz de şimdi o bütünlemeyi daha büyük rakamlarla, daha büyük puanlarla geçmek için bütün teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Allah nasip ederse 1 Kasım’da yıldızlı pek iyiyle milletimizden oyları alacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA