Baybatur Açıklaması 'Kurban Bayramı Büyük Bir Adanış Ve Teslimiyetin Adıdır'

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Kurban Bayramı dolayısı ile yayımladığı kutlama mesajında bayramların, geçmişte yaşanan her ne kötülük varsa unutmak ve helalleşmek için güzel bir fırsat olduğunu söyledi. Baybatur, ‘Kurban Bayramı büyük bir Adanış ve Teslimiyetin adıdır" dedi.

Baybatur Açıklaması 'Kurban Bayramı Büyük Bir Adanış Ve Teslimiyetin Adıdır'
Baybatur mesajında, "Bayramlar, İslam Aleminin kucaklaşma ve helalleşme günüdür. Bugünler de kırgınlık ve dargınlıklar aradan kalkar, ümmet olma bilinci ile hareket edilir ve bayram coşkusu hep birlikte yaşanır. Aynı Kıble’ye saf tutan dinin çocukları olarak birbirimizi Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni ayrımı yapmadan Ümmet olduğumuzu hatırlayalım. Komşularımıza, yoksul ve muhtaç durumdaki insanlarımıza da unutmayalım, kapılarını çalıp bayramlaşalım." dedi.

Mesajında şehit ve gazileri de unutmayan Baybatur, "Devletimiz ve Hükümetimiz, kahraman gazilerimiz ve Kurban Bayramına buruk giren Şehitlerimizin emanetlerini olan yakınlarını unutmayacak, her zaman onların yanında olacaktır. Sevgi, Saygı ve hoşgörü ile daha güzel yarınların bizlerin olacağı inancındayım. Yunus Emre’nin dediği gibi, ‘Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz’ Bu vesile ile tüm İslam Alemi ve Manisalı hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutluyorum." ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA