Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan'ın Pilav Dağıtması

Gökhan: "Bunun, HDP ile PKK ile KCK ile onunla bununla hiçbir alakası yoktur"

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 7 Haziran'daki genel seçimin ardından vatandaşlara pilav dağıtmasına ilişkin, "Bunun, HDP ile PKK ile KCK ile onunla bununla hiçbir alakası yoktur" dedi.

Gökhan, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, genel seçim öncesi iki temennide bulunduğunu belirterek, CHP'nin Çanakkale'de birinci parti olması ve AK Parti'nin yeniden tek başına iktidara gelememesinden dolayı pilav dağıttığını söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'nin 8 Temmuz'da yaptığı, "2015 genel seçimlerinde yüzde 10 seçim barajı halk tarafından fiilen yıkılmıştır" açıklamasını hatırlatan Gökhan, şöyle konuştu:

"Aynı kanaatteyim, fiilen yıkılmıştır. Mutluluğumu ifade etmek için, ben ve partim il başkanım, milletvekilim, partililerim hep beraber bu noktada hem partimizin Çanakkale’deki birinciliği için hem de ülkede demokratikleşmenin oluşuyor olmasından dolayı duyduğumuz memnuniyeti ifade ettik. Bunun, HDP ile PKK ile KCK ile onunla bununla hiçbir alakası yoktur. Olamaz çünkü ben bir siyasi partinin üyesiyim. Böyle bir siyasi partinin üyesi olarak başka bir siyasi parti üzerinden siyaset yapmam düşünülemez. Böyle bir şey olursa partimden ayrılmam gerekir. Onun için bu çarpıtmayı açık ve net bir şekilde son kez anlatmış oldum."
Kaynak: AA